VAN / ÇALDIRAN - Atatürk İlkokulu

Mrt

Okulumuzda 12 Mart programı dahilinde işaret dili ile istiklal marşı okuma ve farklı şiir performansları öğrencilerimizce sergilendi.

Mrt

OKULUMUZDA 1-7 MART DEPREM HAFTASI MÜNASEBETİYLE İKAZM ALARM VE PERSONEL TAHLİYE TATBİKATI VUKUATSIZ BİR ŞEKİLDE YAPILMIŞTIR

OKULUMUZDA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE PROGRAM DÜZENLENDİ

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir program düzenlenmiştir. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Şiirler okundu, anasınıflarımızın hazırladıkları koro çalışmaları sergilendi. Öğretmenler Günü büyük bir coşku ile kutlandı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85. yıl dönümü münasebetiyle program düzenlendi. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Ardından şiirler okundu. Atatürk'ten Son Mektup adlı eser okundu ve program sona erdi. Programda emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle program düzenlendi. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Programda öğrencilerimiz koro, oratoryo çalışmalarını sergilediler ve şiirler okudular. Cumhuriyetimizin 100. yılı coşkuyla kutlandı. Programda emeği geçenlere teşekkürler...

Kas

Okulumuzda 13 Ekim 2023 tarihinde saat 13:30'da eş zamanlı olarak deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikata 320 öğrenci ve 23 personel katıldı. Tatbikat vukuatsız ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nda Anasınıfı ve 1.  Sınıf öğrencilerimize yönelik 4-8 Eylül tarihleri arasında Uyum Haftası münasebetiyle öğrencilerimizin okula daha çabuk uyum sağlamaları için çeşitli etkinlikler yapıldı. Öğrencilerimizin okula yeni başlamaları nedeniyle heyecanlı ve istekli oldukları gözlendi. Eğitim Öğretim yılının hayırlı bir şekilde geçmesini temenni ediyoruz.

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ